Riffelindskydning og pokalskydning 2010

Kommentarer lukket til Riffelindskydning og pokalskydning 2010

Så blev der afholdt Riffelindskydning og pokalskydning på på Hem Skytteforenings 100 og 200 meter bane.

Det var en blæsende og overskyet dag, hvor solen kun få gange tittede frem. Men det holdte tørvejr, og selskabet var godt, så der var god grundlag for en dejlig dag med jagtkammeraterne.

100 Meter pokalskydning blev vundet af Jens Rønby, som med 48 point ud af 50 mulige blev den suveræne vinder, og leverede dagens flotteste skydning.

2 pladsen blev indtager af Klaus Brun som i lang tid lå i spidsen med 29 point.

Her ses Klaus Brun til venstre og Jens Rønby til højre.

200 meter pokalskydning så i lang tid til at skulle afgøres mellem Rene Elmo og Tom Jensen, som lå lige med 18 point. Det skulle de 2 sidste skytter Allan Andersen og Henrik Jensen dog lave om på. Allan Andersen skød 27 point og Henrik Jensen 19, og derved var 1 og 2 pladsen udelt i 200 meter pokalskydning.

Henrik Jensen til venstre og Allan Andersen til højre.

Da Brian Elmo og Brian Andersen præsterede at lave rent 0 på 200 meter banen, vil et rent 0 i Spøttrup Jagtforenings regi, nu hedde en ”Brian”.

Peter kjældsen var mødt op til indskydning med sin nyindkøbte riffel, og der blev brugt meget tid og alternative metoder til at justere hans kikkertmontage.

Om indskydningen blev god, er stadig uvis da Peter ikke nåede at bliver færdig med justere. Men vi skal glæde os over at jægerne har fundet en måde at genbruge øl dåser på.

Vi vil i Spøttrup jagtforening gerne takke alle de fremmødte for en god dag og godt sportsmanship, og håber at se endnu flere næste år.

Resultater og billeder fra dagen kan ses på denne side under faneblad, resultater og galleri.